Reviews

Wonderlijke genezingen van Henk van Blitterswijk.

Ik ben drie keer genezen van verschillende aandoeningen op gebed. Daarnaast zal ik nog wel ongemerkt diverse genezingen ontvangen hebben. Allereerst dank ik de HEER, onze hemelse Vader. Hij zorgt voor ons en ook voor mij, dag aan dag!

Eind 2003 kreeg ik last van wat later bleek prostatitis te zijn. Een chemische ontsteking rond de prostaat, die er soms voor zorgde dat ik niet of moeilijk kon plassen. Ik ging op advies van mijn vriend Leo Bos naar Healing Rooms Den Haag in de dokterspraktijk. Ik was helemaal onder de indruk hoe ze daar voor mij gingen bidden! Eén van hen gaf mij de tekst Jacobus 1:6 mee. ‘Wie twijfelt, lijkt op een golf van de zee. Je wordt heen en weer door de wind opgejaagd’. Over die tekst ging ik nadenken. Op mijn werk liet ik me teveel voor allerlei karretjes spannen. Ik ging over mijn houding nadenken. Na een klein jaar bad Annemieke Janssen voor me op de gebedskring van de Sintjansgemeente in Gouda nog een keer voor me. Spoedig erna waren de klachten verdwenen! Deze ziekte is bij de uroloog bekend als chronisch en ongeneeslijk! Bij een controle in 2014 bleek ook alles in orde!

In 2008 kreeg ik hartritme stoornissen. Bij het gebed in onze eigen Healing Rooms Gouda kreeg ik mijn fouten wel door. Ik had nooit een sabbatsjaar gehouden, was altijd bezig voor de kerk, schreef op de rustdag nog wekelijks een gebedsbrief en ik had allerlei angsten. Het leidde er onder andere toe, dat ik in 2009 stopte met werken. Ontstressen kan langdurig zijn. Allerlei angsten kwijtraken is een heel proces. Dank aan iedereen die me erbij heeft geholpen. Ik had meer vervulling van de Heilige Geest nodig. En ik moest toch van allerlei bindingen van het rijk van de duisternis worden bevrijd! Sinds begin 2016 heb ik geen enkele hartritme stoornis meer gehad! Prijs de HEER!

In mei 2012 kreeg ik iets wat eerst op een griep leek. Maar het schoot in mijn spieren. De spieren van mijn bovenlichaam leken wel in brand te staan, vooral als ik probeerde te liggen. Negen nachten had ik niet geslapen toen door bloedonderzoek bleek dat ik spierreuma had. Van de huisarts kreeg ik een doos prednison mee om mijn immuunsysteem stil te leggen. Maar ik dacht, waarom keert mijn lichaam zich tegen zich zelf?Spierreuma is een auto-immuunziekte. Daar moet ik toch vanaf kunnen komen door bekering en gebed? We waren op dat moment in ons huis in Beekbergen en we gingen die avond voor gebed naar Healing Rooms Apeldoorn. In hun gebed moesten ze aan wel zeven dingen denken die niet goed waren en die inderdaad in mijn leven speelden. Dank aan de inspiratie van de Heilige Geest! Omdat ik langzamerhand gehoorzaamheid had geleerd, heb ik ze alle zeven ter harte genomen. De eerste nacht daarna sliep ik één uur. De tweede nacht kon ik wel twee uur slapen! Na twee weken kon ik weer goed slapen. Na een paar maanden had ik weer normale kracht in mijn schouders en armen. De doos met pillen heb ik ongebruikt bij de apotheek terug gebracht. Helaas komt dat dan bij het afval – maar… alle dank aan de HEER! Dag aan dag draagt Hij ons!

Healing Rooms Gouda, straatteam.

  • Een jonge meid stond te wachten op het stationsplein. L. kreeg een indruk dat ze erge rugpijn had. Toen we dit vroegen, bleek het zo te zijn, een 7 op de schaal van 0 tot 10. Haar vriendin op een scooter kwam aan en was getuige van ons gebed. Na twee keer bidden was het helemaal over! We hebben ook voor de rug van de vriendin gebeden en voor geloof. Dat was raak.
  • We kwamen mevrouw vaak tegen en ze viel ons speciaal op. We vroegen haar of ze pijn had. Ja, dat klopt, waar niet? Na wat praten mochten we voor haar bidden. Ze ervaarde dat de pijn verdween! Ze was blij en we zijn haar nog twee of drie keer tegengekomen. Ze zal ons en Jezus niet snel vergeten!

Genezing van paniekaanvallen.

De HEER is mij zeer genadig geweest. Hij is onze Heelmeester! Ik heb samen met twee lieve zusters van Healing Rooms Gouda tot de HEER gebeden om de paniekaanvallen in mijn lichaam weg te nemen. Voor mij is Psalm 91:15 waarheid gebleken. ‘Hij zal Mij aanroepen, en Ik zal hem verhoren’. Mijn paniekaanvallen zijn nu al een week totaal verdwenen en ik ervaar een stabiliteit en vrede in mijn emoties die voor mij alle verstand te boven gaat! Halleluja! Geprezen zij de HEER God almachtig! Koning Jezus is Zijn naam! Van S.

Teksten en beelden.

Wat geweldig dat God jullie in de Healing Rooms Gouda gebruikt om de weg te wijzen! Ik ben bijzonder bemoedigd door de Bijbel teksten en beelden die ik kreeg. Wat hebben we een geweldige Papa! Dank voor jullie tijd en bruikbaarheid in de handen van de Meester! Gouda’s Glorie is de HEER! Ik ga een moeilijke periode afsluiten.
Aan het eind van het gebed zag ik mezelf huilen bij het lege graf, maar Jezus leeft en Hij noemde mijn naam! Ik laat mijn rouwkleed achter en ga met Hem nieuwe wegen bewandelen.
Veel zegen door de HRG voor Gouda en omstreken! Lieve groet, L.

Rust in mijn hoofd.

Genezing met meer rust in mijn hoofd! Na jaren heeft God dat voor me gedaan! Weinig piekermomenten meer! Ik dank God hier voor in de Healing Rooms.
Het gaat goed met me! Groet, A.

Verhoring.

Twee Iraakse jongens, H. en P., kregen na 5 jaar een verblijfsvergunning na veel gebed. Prijs de HEER!

Nachtmerries.

Een vriend van mijn dochter had erge nachtmerries. In zijn droom vocht hij met de duivel en hij werd angstig wakker. Ook zag hij in zijn nachtmerries een overleden vriend van zijn vader, die als een oom voor hem was geweest. Op een gegeven moment zag hij die ‘oom’ ook overdag op straat ergens staan. Dat gebeurde een aantal keren.
Hij vond het lastig om hiermee naar de Healingroom te gaan, maar wilde wel graag van zijn problemen af. Daarom ben ik in zijn plaats gegaan. We hebben bij de Healingroom samen voor hem gebeden en er werd een gebedsdoekje besprenkeld met olie en gezegend. Dat gebedsdoekje nam ik mee voor hem. Nadat hij het onder zijn kussen had gelegd, zijn de nachtmerries en andere verschijnselen voorgoed verdwenen! Wat is onze God toch groot! Van J.R.

Depressief.

Gebeden voor een persoon in Ouderkerk. Hij was zeer depressief. P. is hersteld van depressie en is weer aan het werk! Van C.

Verslaving.

Op 26 november 2018 heeft Jezus me bevrijd van een verslaving! Ik wil Hem danken daarvoor! Ik heb gemerkt, àlles ligt in Zijn hand! Amen!
Van A.

Profetie.

Ik heb de indruk dat God een beeld liet zien. Ik zag een slagveld. Aan de ene kant stonden vijanden opgesteld, aan de andere kant een grote groep die zich klaarmaakte voor de strijd. Ze droegen een harnas en hadden zwaarden in hun handen. Ze stonden al redelijk netjes opgesteld in slagorde. Ik denk dat dit de christenen waren.
Toen zag ik van opzij een groep mensen aan komen lopen. Ik herkende hen van de Healingrooms, mensen die soms al jaren komen omdat ze psychische of lichamelijke klachten hebben. Sommigen van de christenen keken wat meewarig. Geef ze maar een plekje in de luwte, aan de zijkant. Maar toen zag ik dat de menigte uiteen week. De groep liep dwars door de linies. Voorop liep een lange man met een groot vaandel. Het groepje werd vóór de linies opgesteld.
Toen maakte God me duidelijk dat Hij deze groep totaal anders ziet! Deze mensen hebben op dit moment geen plek in de maatschappij. Ze werken vaak niet. Ze hebben geen relaties. Ze worstelen met hun emoties en lijken geen betekenis te hebben. Maar zij hebben geleerd om te vechten, om stand te houden in hele moeilijke, verdrietige omstandigheden! Ze hebben geleerd om op God te vertrouwen, terwijl er niets anders meer is/was.
Daarin zullen ze ons tot voorbeeld zijn, als God alle rollen om zal draaien!
Van I.

Opgebouwd.

Al een aantal jaren kom ik zo af en toe bij Healing Rooms Gouda. En mede door jullie gebed heeft onze HERE Jezus Christus mij opgebouwd! Ontzettend kostbaar voor mij!
Ik zegen jullie met de zalving van Jezus. Zijn almachtige adem op jullie werk! Van P.

Koningskind.

26 januari 2023. Ik heb een koningsblauwe trui aan. Twee keer gehoord Koninklijk kind! 🙂 Van C.

Plek voor de ‘kleinen’.

16 februari 2023. Van de week dacht ik aan Healingrooms als een plek voor de ‘kleinen’. God is een God voor de kleinen en Healingrooms is een plaats voor mensen in nood. Voor mensen die hulp durven vragen, wat ‘groots’ is! Ik ben dankbaar voor deze plek! Van T.

Samen het boek ‘Jezus aanraken’ lezen.

11 mei 2023. Ik ben dankbaar dat ik het boek ‘Jezus aanraken’ kan lezen. Tom de Wal heeft het zo geschreven dat het mij helpt. In mijn geloof word ik erdoor opgebouwd. Het helpt me om dichter bij God te komen. Al heb ik het ook nodig om telkens opnieuw opgebouwd te worden. Ik dank God. Fijn dat ik met een team van Healing Rooms Gouda telkens een hoofdstuk kan lezen. Van R.

Healing Rooms Gouda