Rare verschijnselen?

Steeds meer mensen hebben last van rare verschijnselen van een andere dan de zichtbare wereld. Het kan zijn dat je geesten ziet of ervaart, het kan zijn dat je stemmen hoort, het kan zijn dat je dingen weet, die je eigenlijk niet kunt weten. Het kan zijn dat je dingen ineens zegt, die je niet zou willen zeggen. Of dat je bepaalde dingen niet kunt doen.

Sommige mensen hebben er geen last van of vinden het zelfs wel prima, maar een groeiende groep mensen ervaren het steeds meer als overlast. Het kan verwarrend zijn of zelfs bedreigend. Het kan zijn dat je niet meer kunt werken en dat je relaties onder druk komen te staan. Je kunt er ook depressief van worden. Of misschien voel je jezelf wel in een uitzichtloos vervelend stadium.

Weet dat er iets aan de doen is. Als je er van af wilt is er veel mogelijk. Wat we doen is bekijken wat de oorzaken zijn. Als we oorzaken vinden, kunnen we ermee aan de slag gaan. Dat zullen we doen door je te helpen anders te gaan leven, om afstand te nemen van een leven waardoor de problemen ontstonden. Door vervolgens ook het hoofd te leren bieden aan dingen die je niet wilt. En om nieuwe dingen te gaan doen, waar je blij van wordt.

Healing Rooms Gouda