Financiën/ANBI

Bij Healing Rooms Gouda kunnen mensen iedere week komen voor gesprek en gebed op donderdagavond van 19:00 tot 20:30 uur (behalve tijdens de schoolvakanties). We zijn open sinds 07-09-2007. Er zijn  meer dan 750 verschillende mensen voor gebed gekomen. Gemiddeld zijn de bezoekers zes keer voor gesprek en gebed gekomen. Daarnaast doen we voorbede voor mensen via ingeleverde gebedsbriefjes. We hebben 17 medewerkers.

In al die jaren hebben we mooie veranderingen bij mensen mogen meemaken. Mensen met psychiatrische begeleiding konden minder medicijnen gaan slikken of mochten van de psychiater zelfs stoppen met medicijnen. Anderen werden van ziekten en kwalen genezen. Traumatische herinneringen verdwenen. Mensen kregen antwoorden op moeilijke levensvragen.

We merken dat God bij de mensen grote dingen doet en soms zelfs ook onmogelijke dingen. Een hoog tarief zou niet oneerlijk zijn. Toch willen we ons gebed graag gratis aanbieden om te laten zien dat God mensen lief heeft.

Voor de huur van het gebouw, voor publiciteit en voor allerlei andere dingen is geld nodig. De bezoekers kunnen geld in de giftenpot doen, maar dat is tot nu toe niet genoeg om de kosten te dekken. We vinden dat we dat ook niet kunnen vragen van de medewerkers. Die steken er al heel veel tijd en energie in. Daarom zoeken we sponsors, die ons willen helpen met de financiën.

De kosten zijn jaarlijks 3500 Euro:

  • Euro 2500 voor huur van het gebouw en de publiciteit
  • Euro 1000 voor lidmaatschap wereldwijd Healing Rooms netwerk, deze site, de bankrekening, eenvoudig (kantoor)materiaal, koffie en thee.

Wilt u dit werk eenmalig, jaarlijks of maandelijks sponsoren? Dat kunt u doen door een bijdrage te storten op de volgende bankrekening:
IBAN: NL11 INGB 0003 6398 44
BIC: INGBNL2A
t.g.v.: Stichting Healing Rooms Gouda.

Omdat we een zgn. ANBI zijn, zijn de giften aftrekbaar voor de belasting.

Als tegenprestatie kunnen wij uw naam of banner op onze site plaatsen, zie hieronder.

De leiding van Healing Rooms Gouda,
Henk en Marty van Blitterswijk
Landluststraat 110
2804 KT Gouda.

Sponsors:

Healing Rooms Gouda