Over Ons

Bij Healing Rooms Gouda kunnen mensen iedere week komen voor gesprek en gebed op donderdagavond van 19:00 tot 20:30 uur (behalve tijdens de schoolvakanties, ouderavonden of een lockdown).

We zijn open sinds 07-09-2007. Er zijn  meer dan 750 verschillende mensen voor gebed gekomen. Gemiddeld zijn de bezoekers zes keer voor gesprek en gebed gekomen. Daarnaast doen we voorbede voor mensen via ingeleverde gebedsbriefjes. We hebben momenteel 17 medewerkers.

In de afgelopen jaren hebben we mooie veranderingen bij mensen mogen meemaken. Mensen met psychiatrische begeleiding konden minder medicijnen gaan slikken of mochten van de psychiater zelfs stoppen met medicijnen. Anderen werden van ziekten en kwalen genezen. Traumatische herinneringen verdwenen. Mensen kregen antwoorden op moeilijke levensvragen.

We merken dat God bij de mensen grote dingen doet en soms zelfs ook onmogelijke dingen. Een hoog tarief zou niet oneerlijk zijn. Toch willen we ons gebed graag gratis aanbieden om te laten zien dat God mensen lief heeft.

We hebben een team van zeventien mensen. Ze zijn lid van diverse kerken en gemeenten zoals een PKN kerk of een evangelische gemeente. Maar wat ons bij elkaar bracht en brengt is de passie om mensen te helpen.

Zoals gezegd zijn we onderdeel van een internationaal netwerk.
De link naar het centrale punt in Nederland is: www.healingrooms.nl
De link naar het internationale hoofdkantoor is: www.healingrooms.com

Healing Rooms Gouda